Untitled
28 nov 2011
Liggingsecho, verloskundige, gynaecoloog

Op 15 november hadden we de liggingsecho/36-wekenecho. Voor zover ze kunnen zien, gaat het goed met ons kleintje, hij is alleen nog niet ingedaald. Helaas hebben ze geen mooie foto meer kunnen maken, omdat hij daar nu te groot voor is. Verder hebben ze wel kunnen zien dat hij al haartjes heeft en dat het "een klein, compact kindje" wordt, met een geschat gewicht van 2.649 gram.
De verloskundige heeft gezegd dat ik, als ons kleintje bij de 38 weken nog altijd niet is ingedaald, voor de zekerheid voor controle naar de gynaecoloog moet om te kijken of er een medische oorzaak is. Er hoeft geen enkel probleem te zijn, er zijn genoeg kindjes die pas bij de bevalling indalen, maar het zou kunnen zijn dat de bekken bijvoorbeeld niet breed genoeg zijn.
Op 28 november zijn we bij de gynaecoloog geweest. We hebben het hartje van ons kleintje weer even kunnen horen (blijft heel bijzonder, ook al hoeven we ons daar niet druk om te maken omdat het nog altijd een kleine druktemaker is) en we hebben het onderzoek gehad. Gelukkig was er geen enkele reden te vinden waarom ons kleintje niet op de natuurlijke wijze geboren zou kunnen worden. Het blijft dus afwachten totdat ons kleintje denkt dat hij jarig is...








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Willemiek schreef
29 nov 2011
 
Hey stippeltje,

Zo te lezen vindt jij het nog wel goed daar in mama's buik en dat kan ik ook wel geloven hoor! Geniet er nog maar van zolang als het duurt. Enne... laat je mama ook wel een beetje rusten zo nu en dan, daar is haar verlof ook voor he ;-)? Hopelijk zien we elkaar snel! Doe je papa en mama de groetjes van ons?

Liefs en dikke knuffel Hein en Willemiek
 
 
Google Analytics Alternative